PoTour

Διακήρυξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου των Υποέργων 4 – 8 «Ενέργειες Κατάρτισης και Πιστοποίησης» της Πράξης «Κατάρτιση Στελεχών Τουριστικών Γραφείων» με MIS 5035194.

H  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διεθνή διαγωνισμό άνω των κοινοτικών ορίων με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, για την ανάδειξη αναδόχου υλοποίησης για τα Υποέργα 4 – 8:

Υποέργο 4: Κατάρτιση και πιστοποίηση στην Κατηγορία Περιφερειών «Λιγότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες» (Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα)

Υποέργο 5: Κατάρτιση και πιστοποίηση στην Κατηγορία Περιφερειών «Περιφέρειες σε Μετάβαση» (Δυτική Μακεδονία, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη, Ιόνια)

Υποέργο 6: Κατάρτιση και πιστοποίηση στην Κατηγορία Περιφερειών «Περισσότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες» (Αττική)

Υποέργο 7: Κατάρτιση και πιστοποίηση στην Κατηγορία Περιφερειών «Περισσότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες 2Σ» (Νότιο Αιγαίο)

Υποέργο 8: Κατάρτιση και πιστοποίηση στην Κατηγορία Περιφερειών «Περιφέρειες σε Μετάβαση 2Σ» (Στερεά Ελλάδα)

συνολικής εκτιμώμενης αξίας 865.640,00€

Η πράξη έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» με βάση την Απόφαση Ένταξης με αρ. πρωτ. 4979/1092/Α3-16/09/2020 και έχει λάβει κωδικό MIS 5035194. Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Όλες οι επικοινωνίες σε σχέση με τα βασικά στοιχεία της διαδικασίας σύναψης της σύμβασης, καθώς και όλες οι ανταλλαγές πληροφοριών, ιδίως η ηλεκτρονική υποβολή, εκτελούνται με τη χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Σχετικό Υλικό:

Διακήρυξη 

Προκήρυξη