PoTour

Ολοκλήρωση υποβολής των αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Κατάρτιση Στελεχών Τουριστικών Γραφείων

Θέμα:  Ολοκλήρωση υποβολής των αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Κατάρτιση Στελεχών Τουριστικών Γραφείων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, στις 18/05/2022 και ώρα 23:59:00, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, ύστερα από την σχετική πρόσκληση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Γραφείων.

Περισσότεροι από τρείς χιλιάδες (3.000) εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, απ’ όλες τις περιφέρειες της χώρας, που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, να καταρτιστούν και να πιστοποιηθούν σε εξειδικευμένα αντικείμενα, υπέβαλαν αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Οι αιτήσεις βρίσκονται στο στάδιο της αξιολόγησης και σύντομα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Γραφείων www.potour.gr.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι ωφελούμενοι, έχουν το δικαίωμα υποβολής αντίρρησης εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημέρα ανάρτησης των αποτελεσμάτων. Οι αντιρρήσεις θα αποστέλλονται με email στο potourg@gmail.com

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο -ΕΚΤ) και την Ελλάδα.

Τα αντικείμενα κατάρτισης των προγραμμάτων,  που αναμένεται να ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα είναι:

  1. «Τουριστικός Αντιπρόσωπος»
  2. «Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου»
  3. «Χειριστής Εφαρμογών Αυτοματοποιημένου Γραφείου»

Κάθε πρόγραμμα έχει συνολική διάρκεια 80 ωρών και θα οδηγήσει στην πιστοποίηση των γνώσεων/ικανοτήτων των συμμετεχόντων, με εκπαιδευτικό επίδομα 400,00€.