PoTour

Ανάρτηση οριστικών αποτελεσμάτων “Κατάρτιση Στελεχών Τουριστικών Γραφείων”

Ανάρτηση οριστικών πινάκων επιτυχόντων, επιλαχόντων και απορριπτέων της υπ΄ αριθμ. 1/08-04-2022  πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος ωφελούμενων

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Γραφείων (Π.Ο.Τ.Γ.) προβαίνει στην ανάρτηση των οριστικών πινάκων επιτυχόντων, επιλαχόντων και απορριπτέων της υπ’ αριθμ. 01/08-04-2022 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Πράξης με τίτλο: «Κατάρτιση Στελεχών Τουριστικών Γραφείων» βάσει του Πρακτικού Νο 77/06-10-22 του ΔΣ που εγκρίνει το από 03/10/2022 Πρακτικού της Επιτροπής Επιλογής Ωφελούμενων.

Η Πράξη «Κατάρτιση Στελεχών Τουριστικών Γραφείων με κωδικό ΟΠΣ 5035194 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και την Ελλάδα.

Με την λήξη των ενστάσεων και την εξέταση από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ενστάσεων, που υποβλήθηκαν μετά τη δημοσίευση των Προσωρινών Πινάκων επιτυχόντων, επιλαχόντων και απορριπτέων της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η Επιτροπή Επιλογής Ωφελούμενων προβαίνει στη Συγκρότηση Οριστικών Πινάκων (κατά φθίνουσα σειρά με βάση τη βαθμολογία) των Επιτυχόντων, των Επιλαχόντων και των Απορριπτέων Υποψήφιων Ωφελούμενων.

Τα αποτελέσματα έχουν προκύψει βάσει της μοριοδότησής τους ανά περιφέρεια/ υποέργο με βάση τις διαθέσιμες θέσεις που αναφέρονται στη σχετική πρόσκληση (άρθρο Κατανομή Ωφελούμενων της Πράξης)

Οριστικά αποτελέσματα