PoTour

Επιδοτούμενα Προγράμματα Εργαζομένων (ΛΑΕΚ 1 -49)

Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1- 49) του ΟΑΕΔ έτους 2022

Είσαι εργαζόμενος σε επιχείρηση που απασχολεί μέχρι 49 άτομα προσωπικό;  Μπορείς να συμμετάσχεις σε επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης από τον ΟΑΕΔ και επιδότηση 200€! 

Η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Γραφείων» στο πλαίσιο του «Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις  του ΟΑΕΔ  έτους 2022», προτίθεται να διοργανώσει επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ΛΑΕΚ υλοποιούμενα από φορείς εκπροσώπησης εργοδοτών για εργαζομένους σε Μικρές Επιχειρήσεις, που απασχολούν από 1-49 εργαζόμενους, διάρκειας 40 ωρών.

Οι αιτήσεις γίνονται από τους ίδιους τους εργαζόμενους (συμπλήρωση Αίτησης και  Υπεύθυνης δήλωσης).

Δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για την επιχείρηση.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 40 ωρών και οι εργαζόμενοι που θα συμμετάσχουν θα επιδοτηθούν με 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης.

Οι περιοχές που θα υλοποιηθούν τμήματα είναι: Λάρισα, Βόλος, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Τρίπολη, Μυτιλήνη, Σύρος, Ηράκλειο, Χανιά. Ρόδος,

Τα μαθήματα υλοποιούνται εκτός ωραρίου εργασίας και έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που απασχολούν από 1 έως 49 άτομα προσωπικό. Κατά την διάρκεια υλοποίησης θα  τηρούνται όλες οι υγειονομικές συστάσεις για την προφύλαξη όλων.

Συμπληρώστε την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και μπορείτε να την αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση katartisipotour@gmail.com

Υποβολή αίτησης μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Αίτηση   Υπεύθυνη Δήλωση