PoTour

Ενέργειες για την εκτέλεση τουριστικού έργου στην Κροατία.

Για την εκτέλεση τουριστικού έργου στην Κροατία, θα πρέπει να προηγηθούν οι κατάλληλες ενέργειες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγγραφή στο σύστημα.

  • Για το λόγο αυτό, αποστείλετε το έντυπο εγγραφής F01, το οποίο και σας επισυνάπτουμε, καθώς και αντίγραφο του πιστοποιητικού εγγραφής στη χώρα προέλευσης, που υποδηλώνει την οικονομική δραστηριότητα στη χώρα προέλευσης.(στη δική μας περίπτωση στείλαμε την προσωποποιημένη πληροφόρηση από ΑΑΔΕ και τη Βεβαίωση συνδρομής Νόμιμων προϋποθέσεων για τη λειτουργία γραφείου-του Υπουργείου Τουρισμού/Γενική Γραμματεία Τουριστικής Πολιτικής Ανάπτυξης, μεταφρασμένα και επικυρωμένα).
  • Σε περίπτωση τροποποίησης των στοιχείων επικοινωνίας, που έχετε αποστείλει μέσω του εντύπου F01, θα πρέπει να συμπληρώσετε και την φόρμα Modification of Contact Details Form, την οποία και σας επισυνάπτουμε.

Η Κροατία θα επιβεβαιώσει την εγγραφή σας, στέλνοντας το ID

  • Στη συνέχεια θα υποβάλλετε την ολοκληρωμένη σύμβαση εργασίας F07 με τίτλο Security_Convention_for_Remote_Access, την οποία αφού διαβάσετε προσεκτικά, πρέπει να συμπληρώσετε και να υπογράψετε.

΄Ολα τα παραπάνω θα αποστέλλονται  στην ηλεκτρονική διεύθυνση  carriers_onboarding@eulisa.europa.eu, όπως αναφέρεται και στις αντίστοιχες αιτήσεις. Τις αιτήσεις αυτές επισυνάπτουμε και μεταφρασμένα στα ελληνικά, μόνο προς ενημέρωσή σας και διευκόλυνσή σας, γαι τη συμπλήρωση των στοιχείων σας , στις αντίστοιχες αιτήσεις στην αγγλική γλώσσα.

F01-Carrier_ Registration_Form (4)

Φόρμα εγγραφής μεταφορέα F01-Carrier_ Registration_Form el

Modification of Contact Details Form

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ

F07-Security_Convention_for_Remote_Access

Σύμβαση για την ασφάλεια του φορέα el